«Pícnic», Catalunya Ràdio

L’estiu del 2015 començava Pícnic, una secció de cuina i gastronomia que vaig conduir a EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO amb ÒSCAR FERNÁNDEZ durant els mesos d’estiu. Pícnic, en homenatge als menjars d’estiu, als que fem a l’aire lliure, als compartits i als que són motiu de festa i celebració.

L’aperitiu d’aquest Pícnic radiofònic és una petita entrevista de tres preguntes a alguns dels xefs més destacats de la nostra cuina. El plat fort ve amb un producte de temporada d’estiu: una mica d’història, varietats, què tenir en compte quan anem a comprar-ne i com cuinar-lo per treure’n el millor profit. També deixem espai per fer (o desfer) «La gran pífia», on descobrim alguns dels errors garrafals que cometem davant dels fogons. Tot això amb la companyia de Lluís Rovira, xef i professor de cuina de l’Escola Hofmann. I les postres, per acabar, amb les recomanacions del nostre comitè de golafres. Sense ànim d’escriure els deu manaments, parlem de coses que ens importen amb Jordi Luque Sanz, crític gastronòmic i col·laborador al Quèfem? i a El Comidista, entre d’altres, i amb Salvador Garcia-Arbós, periodista, llaminer i prou, almenys així és com ens ha dit que el presentem.

Aquí podeu escoltar aquests cinc Pícnics d’estiu.

Pícnic. 18 d’agost

El xef Joan Roca, els arrossos i les paelles, «La gran pífia» de com bullir un ou i el comitè de golafres explicant-nos quina ha sigut la tendència de l’estiu.
Pícnic_Paula Molés_CatalunyaRàdio

Pícnic. 11 d’agost

El xef Albert Adrià, el meló i la síndria, «La gran pífia» de coure els llegums i el comitè de golafres recomanant llocs per anar a fer-nos un homenatge.
Pícnic_Paula Molés_CatalunyaRàdio

Pícnic. 4 d’agost

La xef Carme Ruscalleda, peixos d’estiu, «La gran pífia» de fregir peix i el comitè de golafres recomanant botiges on anar a comprar bona teca.
Pícnic_Paula Molés_CatalunyaRàdio

Pícnic. 28 de juliol

El pastisser Christian Escribà, l’albergínia, el pebrot i el carbassó, «La gran pífia» de bullir aliments i el comitè de golafres revelant plats que mereixen més de 300 kilòmetres per tastar-los.
Pícnic_Paula Molés_CatalunyaRàdio

 

Pícnic. 21 de juliol

El xef Paco Pérez, el tomàquet, «La gran pífia» de fer una carn a la planxa i el comitè de golafres recomanant una terrassa on fer un beure i deixar passar la tarda.
Pícnic_Paula Molés_CatalunyaRàdio

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s